Äntligen kunde vi sätta igång igen efter två års uppehåll. Vilken omstart det blev med fullsatta föreställningar i Sörby Rundloge. Spelades sommaren 2022.

2020 fick vi gå nya vägar. Vi skapade en Streamad föreställning på vår youtube-kanal. Klicka på bilden för att se föreställningen. 

Frankenstein spelades för skolor och allmänhet vår och sommar 2019. Frankenstein var Soffteaterns femte uppsättning i Sörby Rundloge

Sherlock Holmes var Soffteaterns fjärde uppsättning i Logen. Spelades för skolor och allmänheten 2018. Klicka på bilden för mer info.

Dracula var Svartå Soffteaters tredje uppsättning i Sörby Rundloge. Spelades vår och sommaren 2017. Klicka på bilden för mer info.

Rödluvan och Vargen hade premiär 2016 i Sörby Rundloge och spelas fortfarande på turné. Klicka på bilden för mer info. 

Karatekärringen var Soffteaterns första uppsättning i Sörby Rundloge. Spelades sommaren 2015. Klicka på bilden för mer info.

Som glöd under snö spelades på kulturhus, skolor, bygdegårdar m.m under perioden 2013-2016. Klicka på bilden för mer info.

Soffteaterns första uppsättning någonsin var Herrar och spelades i Mjölby & Ödeshög 2009-2010. Klicka på bilden för mer info.